Butlletí digital del mes de SETEMBRE

Butlletí digital del mes de SETEMBRE

Servei Educatiu del Segrià - Butlletí 23. SETEMBRE 2018
Des del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià - Lleida

 • DESTAQUEM

  • NOU HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC DEL CRP

   Us comuniquem que donades les noves prioritats que des del Departament s'encomanen al CRP, l'horari d'atenció al públic a partir del 12 de setembre serà el següent:

   • Matins d'11 a 14h

   • Tardes de 15 a 18h (dilluns a dijous) i 15 a 17h (divendres) (+ informació)

  • SUBSCRIPCIÓ A AQUEST BUTLLETÍ DIGITAL

   Aquest Butlletí s’adreça només al correu dels centres i equips directius de la comarca per tal que en facin difusió al respectius equips docents.
   Si algú més el vol rebre al seu correu particular, només cal que ho sol·liciti enviant-nos un correu a: crp-segria@xtec.cat

  • PFZ DEL SEGRIÀ 2018-2019. INSCRIPCIÓ ACTIVITATS

   El període d’inscripció a les activitats de formació del PFZ 2018-19 serà entre els dimecres 12 i 26 de setembre de 2018. (+ informació )

  • L’ÀREA EDUCATIVA DE LA FUNDACIÓ SORIGUÉ: TREBALLEM LES EMOCIONS A TRAVÉS DE L’ART

   Trobada pedagògica per donar a conèixer l'àrea educativa de la Fundació Sorigué al professorat i aprofundir en la conceptualització de l'exposició d'Oscar Muñoz: des/materializaciones (+informació i inscripció)

  • TROBADA PEDAGÒGICA: LA MEDITERRÀNIA DEL SEGLE XX. REALITATS I MIRADES

   L’IEMed i el Museu de Lleida proposen un viatge pel convuls segle XX a través del document fotogràfic que ens ha proporcionat l’arxiu d’imatges de l’Agència EFE, amb la voluntat de recordar els fets més rellevants que han marcat el transcurs de la Mediterrània durant el segle passat.

   Data: 2 d’octubre de 2018; Horari i lloc: de 17,30 a 20h  al Museu de Lleida. (+ informació)

  • TROBADA PEDAGÒGICA: AVENTURA PER LA VIDA

   En la trobada pedagògica  que pretén aprofundir en totes les potencialitats del projecte Aventura per la vida i compartir recursos amb altres professionals.

   Organitza: Ajuntament de Lleida.

   Data: Dimarts, 2 d’octubre de 2018; Horari i lloc: De 15 a 19 h. Centre de Recursos Juvenils Palma de Lleida. (+informació i inscripció)

  • XARXA TERRITORIAL DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES

   La Xarxa CB està formada per un equip de docents que desenvolupen el treball per competències als seus centres, elaboren instruments de suport per orientar els processos de reflexió i la gestió del currículum, i comparteixen processos d’autoavaluació. La xarxa de competències bàsiques de les Terres de Lleida és la número 7.

   Data de la primera trobada: 26 d’octubre de 2018; Horari i lloc: de 10 a 14 hores a l’EOI de Lleida. (+informació)

  • PROJECTE DE LECTURA  “LES 1000 I UNA NITS”

   Nou Projecte per treballar la lectura als centres educatius . Està adreçat a escoles bressol, primària i secundària. Us animem a participar-hi !. (+informació) (inscripció)

  • EDESPAI. APRENDRE COMPARTINT

   El Maria Rúbies, el Manuel de Montsuar, el Parc de l’Aigua, la Mitjana i el Joc de la Bola han començat a treballar en xarxa amb el propòsit de compartir experiència i pensament pedagògic, visitar-se, fer activitats conjuntes amb els infants… en definitiva aprendre compartint.

   Us hi voleu afegir com a centre educatiu ? Feu un tast mirant el web.(+informació)

  • PROJECTE PETITS EMPRESARIS DE PONENT

   Us convidem a participar en el projecte “petits empresaris de Ponent”. El seminari s’iniciarà el proper mes d’octubre. Aquest projecte finalitza amb una fira. (+informació)   (inscripció)

  • ALTRES PROJECTES DEL CRP DEL SEGRIÀ

   Recordeu que al llarg de l’any, des del CRP coordinem projectes de dinamització que compten amb la participació de l’alumnat: Secundària rock, Jocs Florals de Catalunya, Projecte Comú de lectura Certamen de lectura en Veu Alta, Fem Ciència a l’Escola, Congrés Anna Gené i Ciència al Carrer. Les dates i els terminis d’inscripció per aquest curs els anirem anunciant en els successius butlletins.

 

 

 • US RECOMANEM

  • Bloc educatiu del Museu de Lleida. El Museu de Lleida disposa d’un Servei Educatiu dedicat a vetllar per les necessitats del visitant mitjançant el disseny de diferents programes per a públics. Un espai de difusió i d’intercanvi d’experiències educatives amb la finalitat de crear sinèrgies entre el Museu i aquelles institucions educatives, cíviques i culturals que així ho requereixin. (+informació)

  • Convocatòria estatal  de premis Aprenentatge i Servei 2018. Red Española de Aprendizaje y Servició (+ informació)

  • Jornada pedagògica "Fem llengua. Mostra d'experiències dels centres participants als programes AraESCRIC, AVANCEM CAP al Tractament Integrat de llengües i L'Impuls de la lectura (ILEC)”. Adreçada al professorat de primària i secundària, especialment els de llengua i llengües, coordinadors LIC de centres i professorat de matèries no lingüístiques. La jornada es realitza el dia 18 de setembre a l'EOI del Lleida a les 17:30. (+informació)

 

EQUIP DEL CRP DEL SEGRIÀ, CURS 2018-2019

Comparteix a les xarxes: