Butlletí Digital del mes d'octubre

Butlletí Digital del mes d'octubre

Servei Educatiu del Segrià - Butlletí 2. Octubre 2016
Des del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià - Lleida

  • CONSULTA D’ADJUDICACIONS A LES ACTIVITATS DEL PFZ DEL SEGRIÀ

La consulta de les activitats adjudicades del PFZ del Segrià de 1r torn es pot fer a partir del dilluns 10 d’octubre, i l’inici generalitzat d’activitats serà a partir del 17 d’octubre. Llegir més.

  • TALLER DE FORMACIÓ: “LA MÀGIA A L’AULA”

La màgia pot ser una bona eina per al treball a l'aula? Aquest taller dirigit a professorat de primària organitzat amb l’Editorial Barcanova ens pot donar respostes…

A càrrec: D’Albert Serrat. Data: dimecres, 2, 9, 16 i 23 de novembre. Horari: De 18.00 a 20.30 h. Lloc: Sala d’Actes de l’EOI de Lleida.
Més informació i inscripció: Llegir més.

  • XERRADA/TALLER "RECURSOS PER A LA MILLORA DE LA CONVIVÈNCIA I LA PREVENCIÓ DEL BULLYNG"

Activitat areçada a caps d'estudis, coordinadors pedagògics i referents del Projecte Escolta'm. En aquest taller es facilitaran recursos pel que fa al desenvolupament de l'educació emocional en el centre educatiu així com es presentarà el nou Servei Cientificotècnic de la UdL per a la Millora de la Convivència en els centres educatius, tant de Primària com de Secundària.

Data: 20 d'octubre a les 17:30 h a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social. UdL. Més informació i inscripció: Llegir més.

  • VI JORNADA BIBLIOTEQUES ESCOLARS- PCL  PINOTXO

Trobada de professorat de primària i secundària per treballar la lectura i l'escriptura a partir del PCL Pinotxo.

Data: Dissabte, 12 de novembre. Horari: de  9:30h a 13h. Lloc: Museu De Lleida Diocesà i Comarcal. Més informació i inscripció: Llegir més.

  • PRÀCTIQUES DE TREBALL EN XARXA PER A UNA EDUCACIÓ PERSONALITZADA

Jornada organitzada per la Secció de Sociologia i Educació de l'IEI que vol posar en valor les experiències dutes a terme per 14 centres educatius de les comarques de Lleida des de les pràctiques i la conceptualització teòrica.

Data: divendres, 21 i dissabte, 22 d’octubre. Horari: Dissabte, de 18.45 a 20.00 h. Dissabte, de 9.30 a  a 14.45 h. Lloc: Aula Magna de l’Institut d’Estudis Il·lerdencs de la Diputació de Lleida. Més informació i inscripció: Llegir més.

  • PRESENTACIÓ DE LA PROPOSTA PEDAGÒGICA D’AMICAL MAUTHAUSEN  

L’Amical desenvolupa una intensa activitat educativa i cultural. D’una banda, amb xerrades en centres d’ensenyament secundari, i de l’altra, amb diverses exposicions pròpies en constant itinerància pel territori. També organitza viatges de divulgació als camps de concentració de Mauthausen, Buchenwald i Ravensbrück.

A càrrec de: Josep San Martín, membre de la Junta d’Amical i delegat de l’Amical al Comité Internacional de Mauthausen. Data: dimecres, 19 d’octubre de 2016. Lloc: Aula formació CRP Segrià. Més informació: Llegir més.

  • II SEMINARI: L’ARQUEOLOGIA COM A RECURS EDUCATIU

El Seminari, impulsat pel Museu de Lleida, parteix dels jaciments arqueològics de la Plana de Lleida per aprofundir en el treball de l’arqueologia al centre educatiu. L’activitat consta de sessions de treball específiques i visites d’interès pedagògic.

Inici del seminari: Dimarts, 18 d’octubre. Horari: De 18 a 20 h. Lloc: Museu de Lleida. Més informació del programa i inscripció: Llegir més.

  • SUBSCRIPCIÓ A AQUEST BUTLLETÍ DIGITAL

Amb motiu de l’entrada en funcionament del nou web del Servei Educatiu, aquest Butlletí s’adreça només al correu dels centres i equips directius de la comarca per tal que en facin difusió al respectius equips docents. Si algú el vol rebre al seu correu particular, només cal que ho sol·liciti a través d’aquest enllaç: Llegir més.

  • US RECOMANEM

- I congrés internacional: Salut, educació i qualitat de vida.

- Exposició La Mediterrània a CaixaForum Lleida. Visites per alumnat: Primària o  Secundària

- Curs Treball i avaluació competencial en les àrees Ciencies Tecnologia i Matemàtiques a l’ICE de l’UdL.

- II Jornada de Didàctica de la Llengua i la Literatura.

- IV Jornada Almenar Lector.

- 7a Jornada d'Orientació Professional a les Terres de Lleida.

- Visita al Centre d'Estudis Porcins de Torrelameu  Proposta didàctica. Quadern de l'alumne. Quadern del professorat.

- Mediateca: Novetats del mes d'octubre - 2016

  • REVISTES PEDAGÒGIQUES

Accés als sumaris i monogràfics de les principals revistes pedagògiques  que aquest Servei Educatiu us ofereix periòdicament durant el curs 2016-17. Mesos de setembre-octubre: Llegir més.

Trobada Pedagògica Ramon Llull i l’encontre entre cultures Raimundus, christianus, arabicus
Recull de documents

Comparteix a les xarxes: