COM HO VEIG? 1a Mostra de videocàpsules “Joves i entorns digitals”

COM HO VEIG? 1a Mostra de videocàpsules “Joves i entorns digitals”

Organitzada per la Delegació Territorial a Lleida de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FaPaC) i l’Observatori Lleida Pantalles

La Delegació Territorial a Lleida de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FaPaC) i l’Observatori Lleida Pantalles, convidem els joves de Lleida a participar en aquesta primera mostra de videocàpsules “Com ho veig?” per tal que ens facin arribar a través d’un curt vídeo, com veuen la relació que tenen amb els dispositius mòbils i aparells digitals que habitualment fan anar, així com la de les persones que els envolten.

El que es mostri en aquests vídeos es pot reflectir des d’una vessant crítica, irònica,humorística, de denúncia…, el que creuen que els ofereix, condiciona, o pren l’ús de les tauletes, mòbils i plataformes digitals en el dia a dia. Aquesta mirada es pot estendre també al món dels amics o familiars  adults.

Alguns d’aquests curts es visualitzaran a la Jornada “Entorns familiars i dispositius mòbils” adreçada a joves, adults, famílies i educadors que tindrà lloc el dissabte 11 de novembre de 2017 a Lleida.

 

 

Consulteu el cartell i les bases de la Mostra

El termini d'entrega de treballs finalitza el dimarts 31 d’octubre de l'any 2017

Comparteix a les xarxes: