Presentació d'un projecte d'APS del grup DNA

Data esdeveniment: 
dijous, 18 maig, 2017 - 17:15 fins 19:00
Lloc: 
Seu del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Catalunya a Lleida

MEDICAMENTS: QUIN, QUAN, COM

Es tracta d'una publicació del grup DNA (Desenvolupament de Nous Aprenentatges) que inclou el material per a  l’alumne i la guia didàctica pel professor/a. Té com a objectiu principal dissenyar un projecte d’Aprenentatge i Servei (ApS) centrat en el bon ús dels medicaments. El projecte es caracteritza per ser una proposta educativa adreçada a joves d’ESO o de 1r curs de Batxillerat que combina activitats d’aprenentatge amb activitats de servei a la comunitat.

Aquest enfocament metodològic ajuda a desenvolupar i a assolir determinades competències bàsiques, a la vegada que motiva l’alumnat, ja que es presenta un ensenyament contextualitzat i significatiu per a la comunitat.

Els projectes d’ApS responen a una necessitat concreta i rellevant de l’entorn social i, sempre que es pugui, han de comportar un acord de col·laboració entre diferents agents o institucions socials que possibilitin aquesta reciprocitat de beneficis d’aprenentatge i de servei. En aquest cas els “partners” han estat el Col·legi de Farmacèutics, farmàcies de barri i el SIGRE Medicaments i Medi  Ambient  (responsable del reciclatge dels medicaments).

La sessió de presentació és el dia 18 de maig a les 17,15h, a la seu del  Col.legi Oficial de Farmacèutics de Lleida situat a la Plaça Ramón Berenguer IV, num.9  2pl.

Comparteix a les xarxes: