La descoberta del patrimoni del Segrià

La descoberta del patrimoni del Segrià

AJORNADA Trobada Pedagògica del projecte Descobrim el Segrià

El projecte Descobrim el Segrià és una col·laboració entre el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, el Servei Educatiu del Segrià i l’Institut d’Estudis Ilerdencs i té com a principal objectiu donar a conèixer i posar en valor les potencialitats de la nostra comarca des d’una perspectiva històrica, social, cultural, patrimonial i natural. Perseguim reconèixer i valorar el patrimoni de la nostra comarca per difondre'l entre grans i petits des d’un vessant educatiu. 

Data: A concretar

Lloc: Sala d'Actes de l'Institut d'Estudis Il·lerdencs

Activitat de formació reconeguda pel PFZ del Segrià 2019-20

Programa

9.30 Recepció dels assistents

10.00 Presentació del projecte Descobrim el Segrià. A càrrec d'Anna Sàez, Santi Torres i Eduard Trepat, membres del grup de treball Descobrim el Segrià.

10.45 Pausa cafè

11.15 Taula rodona: "La importància del patrimoni segrianenc" Modera la taula Pilar Pelegrí, coordinadora del Grup de Treball Descobrim el Segrià.

Mercè Roca, Escola Jaume Miret de Soses - Mario Urrea, alcalde de Torrebesses - Jordi Cebolla, membre d’Àgora - Miquel Sabaté, Museu de Lleida

12.30 Turisme, patrimoni i educació A càrrec de Clara López, professora del Departament de Didàctiques Específiques de la FEPTS de la UdL i professional del patrimoni

13.15 Debat i a les 14.00 cloenda

Inscripció

Cartell de l'activitat

Grup de treball Descobrim el Segrià

Curs per a professorat Descobrim el Segrià 2019-20

Centre d'Estudis Comarcals del Segrià

Comparteix a les xarxes: